Ilmoitus

Oulun seudun ammattiopisto OSAO | Ura ja opiskelu 2018-04-19
Näytä kommentit
  • 20528osao sakustars2018 mitalisadetta 1280 OSAOn SAKUstars-kilpailijat menestyivät Kokkolassa.

OSAOn kokonaissaldoksi Kokkolan SAKUstars-kilpailuista tuli yksi kulta, yksi hopea ja kaksi pronssia sekä neljä kunniamainintaa. Tulokset:

Kultaa
Niko Saari, yksintanssi improvisoiden

Hopeaa
Tajuttomat rytmitajuttomat, soitinyhtyeet/bändit -sarja. Kokoonpanossa mukana: Mirja Hautakangas, Julietta Hertteli, Venla Karpinmaa, Merveille Meya, Riku Mäkikangas, Jenna Ollakka

Pronssia
Julietta Hertteli, bändisolisti-sarja
Niko Saari, yksintanssi

Kunniamaininnat
Venla Karpinmaa, karaoke
Jenna Ollakka, yksinlaulu
Pohjoista Voimaa-lauluryhmä (Julietta, Mirja ja Jenna)
Merveille Meya, yksinlaulu

SAKUstars-tapahtuma on valtakunnallinen kulttuurikilpailu kaikille ammattiin opiskeleville. Kilpailuissa on sarjoja sekä ennakkoon lähetettäville töille että paikan päällä tehtäville suorituksille. Tapahtuma oli Kokkolassa 17. – 19.4.2018.

Ammattiin opiskelevien kulttuurikisat on järjestetty vuodesta 1953 alkaen. Ammattiopistojen opiskelijoiden joukossa on monia eri kulttuurialojen lahjakkuuksia, joiden kyvyt eivät kouluarjessa välttämättä pääse esille. Tapahtumassa kilpailija pääsee testaamaan kykyjään ja rohkeuttaan sekä hankkimaan esiintymiskokemusta turvallisesti ja kavereiden kannustamana. SAKUstars-hengen mukaisesti tärkeintä ei ole kisassa menestyminen, vaan osallistuminen. Jokaisessa lajissa oli kolmihenkinen tuomaristo, joista yksi oli kyseisen taiteenalan ammattilainen.

Kulttuurikilpailuja koordinoi SAKU ry, joka on ammatillisen koulutuksen liikunta- ja kulttuurijärjestö sekä hyvinvoinnin edistämisen yhteistyöorganisaatio. Sen jäseninä ovat 66 ammatillisen koulutuksen järjestäjää. SAKU ry edistää opiskelijoiden ja henkilöstön työ- ja toimintakykyisyyttä, hyvinvointia, yhdessä tekemistä sekä elämäniloa ammatillisessa koulutuksessa liikunnan ja kulttuurin keinoin.

Käyttäjäarviot:
  • Kokonais arvosana 0.0 pistettä 5:stä
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kommentit