Ilmoitus

Finlandia Hotel Airport Oulu | Ruoka ja ravintolat 2018-02-05
Näytä kommentit
  • 17906airporthoteloulu 4e5a0257
  • 17908ravut
  • 17907el saborin logo

Ravintola El Saborin lista on uusittu vuodenvaihteen aikaan. Espanjalainen Ravintola El Sabor luottaa perinteisen espanjalaisen reseptiikan lisäksi kotimaiseen raaka-ainetuotantoon ja mahdollisuuksien mukaan alueen lähiruokatuotantoon.

”Espanjalainen keittiö yhdistettynä lähiruokaan toimii mainiosti – perustuuhan espanjalainen keittiö hyvin pitkälle laadukkaisiin vihanneksiin sekä lihaan höystettynä oliiviöljyllä ja espanjalaisilla mausteilla.” kertoo El Saborin keittiöpäällikkö Jussi-Pekka Kemppainen ja jatkaa: ”Naudanlihan ostamme suoraan Kujalan tilalta Hailuodosta. Kujalan tilan liha on eettinen vaihtoehto, karja laiduntaa luonnonniityillä hoitaen samalla arvokasta perinnemaisemaa.”

Tee makumatka Espanjaan

El Saborin listalta löytyy entistä kattavampi valikoima tapaksia sekä mahtava valikoima uusia jälkiruokavaihtoehtoja aina Sortolan Baileys -jäätelöstä perinteiseen espanjalaiseen Churroon, espanjalaiseen munkkiin, joka nautitaan suklaakastikkeen ja kermavaahdon kera.

Myös jälkiruoissa olemme yhdistäneet paikallisia tuotteita espanjalaiseen makeaan. Sortolan jäätelö tulee Oulun seudulta ja sopii vallan mainiosti espanjalaiseen keittiöön höystämään jälkiruokia.” kertoo Jussi-Pekka.

Listalle teki paluun talon ylpeys, itse valmistettu chorizo-makkara. Uusien ruokien lisäksi listalla on edelleen kestosuosikit: tirisevät katkaravut, kanaruukku ja espanjalainen paella. Liharuokien ystäville on monta hyvää vaihtoehtoa aina pihveistä lammaspataan eikä kalan ystäviäkään ole unohdettu. Kasvisruokailijoiden makuun löytyy perinteinen espanjalainen tortilla – perunamunakas lisukkeineen sekä täytettyjä paprikoita. Lisäksi listalla on erilaisia ruokaisia salaatteja, joista varmasti jokainen löytää mieleisensä vaihtoehdon. Viininystäville on tarjolla annoksiin sopivat espanjalaiset suositusviinit.

Ravintolassamme käy hotelliasiakkaiden lisäksi paikallisia asiakkaita. Uusi lista on hieman syvempi luotaus espanjalaiseen ruokakulttuuriin. Meillä käy perheitä, jossa vanhemmille maistuvat Espanjan herkut ja lapsille löytyy myös omia annoksia: lohta, kanavartaita sekä perinteinen nakit ja ranskalaiset” naurahtaa Leena Tohola ravintolasta. ”Mutta lapset ovat nykyään tottuneet erikoisempiinkin vaihtoehtoihin ja meiltä voi tilata myös listan ruokia lastenannoksina.” Leena vinkkaa.

Espanjalainen ravintola El Sabor tarjoaa hyvän ruoan lisäksi mukavan ja kodikkaan miljöön ruokailijoille. Jos haluaa ruokailla kuten espanjalaiset ”toda la familia” – koko perheen voimin, niin ravintolaan onnistuu järjestellä isompikin pöytäseurue. Ravintolassa voidaan järjestää tilauksesta vaikkapa espanjalainen tapas-buffet aukioloaikojen ulkopuolella – tai vaikkapa espanjalainen illanvietto ryhmille.

Tervetuloa makumatkalle Espanjaan!

Ravintola El Sabor palvelee hyvän ruoan ystäviä maanantaista lauantaihin klo 17.00-22.00. Muina aikoina ravintola toimii tilausravintolana ryhmille.

Ravintola El Sabor | Finlandia Hotel Airport Oulu | Vihiluoto 10 | 90440 Kempele

 

Käyttäjäarviot:
  • Kokonais arvosana 0.0 pistettä 5:stä
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kommentit