Forum24 | 2017-11-16
Näytä kommentit
  • 17354toriportin julkisivuvalaistus 960x9999 Toriportti sijaitsee Oulun keskustassa osoitteessa Torikatu 18.

Oulun Lumo Light Festival kutsuu asiakkaita viettämään valon ja pimeän kohtaamisten aikaa ja Suomi 100 -juhlaa Toriporttiin.

Liikekeskuksen julkisivun arkkitehtuurivalaistus julkaistaan Lumo Light Festivalin pääviikonloppuna 17.–19. marraskuuta. Toriportti osallistuu näyttävästi myös satavuotisen Suomen juhlaohjelmaan pukemalla julkisivun sinivalkoisiin sävyihin.

Lumo Light Festival Oulu luo toimivan alustan Toriportissa sijaitsevan Oulun kaupungin matkailuneuvonnan ja kiinteistön yhteistyökumppanuudelle tapahtumatuotannossa. Tapahtumayhteistyön avulla elävöitetään Oulun ydinkeskustaa ja houkutellaan asiakkaita viettämään Lumoa ja Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlaa keskustaan.

Samanaikaisesti liikekeskuksen osallistuminen tapahtumaan vahvistaa Toriportin tunnettuutta elävänä kauppapaikkana. Julkisivuvalaistus ilmentää myös rakennuksen korkeaa teknologista tasoa sekä kiinnittää huomiota rakennuksen erityispiirteisiin.

– Korkean tason it-, rahoitus- sekä taloushallinnonalan yritysten keskittymänä profiloitunut Toriportti on keskikaupungin haasteellisista kiinteistömarkkinoista huolimatta täyteen vuokrattu ja kysyntää olisi ollut enemmän kuin pystyimme tarjoamaan, kertoo Toriportin kiinteistönomistajista Jukka Puolakka.

– Nyt käynnistyneen tapahtumakumppanuuden tavoitteena voisi olla jatkossa tarjota esimerkiksi Toriportissa sijaitseville yrityksille mahdollisuus kytkeä innovatiivisin ja älykkäin tavoin valo osaksi niiden palvelutarjontaa, toteaa matkailupalvelupäällikkö Anna Meriruoho BusinessOulusta.

Toriportin julkisivun arkkitehtuurivalaistus on osa Lumo Light Festivalin pysyviä teoksia. Valaistus kytketään päälle iltaisin kello 16 ja se valaisee pohjoisen kaamoksen iltoja ja öitä. Valaistus voidaan ohjelmoida pohjoiset olosuhteet huomioon ottaen eri värisävyin sekä tapahtumien ja vuodenaikojen mukaan.

Valaistusjärjestelmän suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa tamperelainen WhiteNightin Arto Heiskanen.

Käyttäjäarviot:
  • Kokonais arvosana 0.0 pistettä 5:stä
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kommentit