Ilmoitus

Nallikari Lomakylä | Matkailu ja vapaa-aika 2017-03-27
Näytä kommentit
 • 15284ilmakuva
 • 15286nallikari 8m0a1079
 • 15285fatbike
 • 15283nallikari lomam%c3%b6kki
 • 15282nallikari 8m0a5092

Nallikari Lomakylä on ympärivuotinen lomakeskus vain kivenheiton päässä Oulun keskustasta. Perämeren, ja kenties koko Suomen, kaunein hiekkaranta Nallikari on aivan Lomakylän vieressä. Oulun keskustaan on autolla matkaa noin neljä kilometriä ja bussi keskustaan kulkee vierestä. Kävellen tai pyöräillen Oulun edustan saarien maisemareittejä myöten on matkaa Oulun Kauppatorille vajaa kolme kilometriä.


Nallikari Lomakylän alueelta löytyy ympärivuotista majoitustilaa: 24 tasokasta villaa, 28 lomamökkiä sekä matkailuajoneuvoalue. Kesällä matkaajien käytössä on myös nostalgisia leirintämökkejä ja iso teltta- alue. Alueella on myös ajanmukaiset huoltorakennukset, sauna- ja kokoustilat sekä kahvila.

YMPÄRIVUOTINEN NALLIKARI LOMÄKYLÄ TARJOAA MAJOITUSTA VAATIVAMPAANKIN MAKUUN

Nallikari Lomakylän alueelta löytyy monta hyvää vaihtoehtoa majoitukseen vuoden jokaisena päivänä. Lomakylän alue on paraatipaikoilla lähinnä Nallikarin kuuluisaa rantaa ja kaikki majoitustilat ovat kävelymatkan päässä rannasta. Nallikarin lomakylän alueella sijaitsevat Pooki Lomamökit sekä uudet tasokkaat Poiju Villat ovat käytössä läpi vuoden.

Nallikarin lippulaiva Poiju Villa -alue valmistui kesällä 2016. Alueella on 24 modernia ympärivuotista huvilaa, lähinnä 4+2 hengen villoja. Kaikissa huviloissa on keittiö, ruokailutila, oma sauna, kaksi makuuhuonetta, tilava tupakeittiö oleskelutiloineen, takka ja iso terassi. Osa huviloista on paritaloja ja kaksi on yhdistettävissä jopa 8 + 4 hengelle.

Suurin villoista, Villa Kippari, sijaitsee lähimpänä rantaa ja sopii 6+2 hengelle. Villa Kipparissa on kolme kahden hengen makuuhuonetta, iso tilava olohuone, ruokailutila ja sauna. Villa Kippari sopii myös yritysten kokouksiin ja illanviettoihin.

Kaikki huvilat sijaitsevat niin, että voit nauttia päivänvalosta sekä auringonpaisteesta terassilla läpi vuoden. Poiju Villat ovat moderneja, saaristolaistyylisiä rakennuksia. Isot ikkunat tuovat luonnon melkein sisälle!

Keltaiset Pooki Lomamökit edustavat perinteistä suomalaista loma-asumista. Mukavuuksin varusteltuja, ympäri vuoden käytössä olevia keltaisia Pooki Lomamökkejä on Nallikarissa 16. Lomamökit ovat savuttomia, mutta lemmikit ovat tervetulleita. Pooki Lomamökeistä löytyy kaikista minikeittiö sekä vuodepaikat viidelle. Isossa lomamökissä on myös oma erillinen makuuhuone.

Kaikilla yöpyjillä on käytössään veloituksetta yleinen saunavuoro ja alueen grillikatokset. Lisämaksusta käytössä on myös huoltorakennuksen pyykkitupa.

NALLIKARIN LOMAKYLÄSTÄ LÖYTYY MYÖS YMPÄRIVUOTINEN MATKAILUAJONEUVOALUE

Nallikari tarjoaa yhden Suomen parhaista ympärivuotisista leirintäalueista. Nallikariin on helppo tulla isommallakin matkailuajoneuvoilla – pääväyliltä on opastus suoraan perille.Camping-alueen puolella sijaitsevat ympärivuotiset Masto Mökit sekä kesäkäytössä olevat Pollari Leirintämökit. Ympärivuotinen matkailuajoneuvoalue palveluineen sekä kesällä toimiva teltta-alue täydentävät kokonaisuuden.

Nallikarin puistomaisella alueella on yhteensä 175 matkailuajoneuvopaikkaa. Paikat ovat varattavissa etukäteen aina yhdestä vuorokaudesta pitempiaikaiseen käyttöön. Talvikausipaikat matkailuajoneuvoille ovat kalenterivuodesta riippuen elokuusta toukokuuhun.

Nallikari Lomakylän camping-alueelta löytyy omat paikat telttailuun. Reppureissaajat, festarikansa, retkeilijät tai vaan yksinkertaisesti telttailusta pitävät matkaajat tapaavat alueella sielunsiskojaan ja -veljiään. Kaikki 150 telttapaikkaa ovat sähköttömiä. Telttapaikat ovat varattavissa etukäteen vastaanotosta.

NALLIKARISSA ON BIITSI TÄYNNÄ TEKEMISTÄ VUODEN JOKAISELLE PÄIVÄLLE

Nallikari Lomakylä on monipuolinen kohde ympäri vuoden. Jäätynyt meri, kilometrin pituinen hiekkaranta sekä luonnonläheinen sijainti mahdollistaa tekemistä vuoden jokaiselle päivälle. Nallikari Lomakylässä ulkoilumaastot avautuvat suoraan ulko-ovelta. Kesällä aurinko hellii melkein läpi vuorokauden. Myös Pohjolan Rivieraksi kutsutun Nallikarin rantaelämä sekä tapahtumat houkuttelevat kävijöitä. Keskitalvella nautitaan puolestaan sinisistä hetkistä. Jäätynyt meri ihastuttaa pilkkijöitä ja retkeilijöitä. Kevätauringon myötä jäällä viihtyvät myös hiihtäjät sekä tuulilajien harrastajat. Syksyn tullen luontopolut, lintutornit sekä nuotiopaikat kiinnostavat kaiken ikäisiä retkeilijöitä.

www.nallikari.fi

Käyttäjäarviot:
 • Kokonais arvosana 0.0 pistettä 5:stä
 • 0.0
 • 0.0
 • 0.0
 • 0.0
 • 0.0

Kommentit