Ilmoitus

Nallikari Lomakylä | Matkailu ja vapaa-aika 2017-03-02
Näytä kommentit
 • 15013ilmakuva Nallikari Lomakylän uusi Poiju -alue
 • 15017kippari
 • 15016nallikari 8m0a1274
 • 15015fatbike
 • 15014kes%c3%a4kuva

Nallikarin virkistysalueelle sijaitseva Nallikarin Lomakylä teki historiansa suurimman investoinnin uusiin loma-asuntoihin Nallikariin. Entiset lautarakenteiset leirintämökit saivat väistyä uusien tasokkaiden huviloiden noustessa alueen paraatipaikoille.

Rakentamispäätöksestä valmiiksi alle vuodessa

Aluerakentamisen yhteistyökumppanit valittiin kesällä 2015 ja rakennustyöt käynnistettiin elokuussa. Suunnittelu- ja rakennusvaiheessa kokoonnuttiin työryhmittäin miettimään, mitä huviloilta vaaditaan sekä asiakasnäkökulmasta että rakentamiseen liittyvissä yksityiskohdissa. Ajatukset nivottiin parhaaksi mahdolliseksi kokonaisuudeksi ja yhteistyön tuloksena Designtalon toimesta huvilat rakennettiin Nallikari Lomakylään varsin tiiviillä aikataululla. Ensimmäiset vieraat vastaanotettiin alueelle 30.6.2016.

Poiju Villa -alue merellisissä maisemissa

Nallikari Lomakylä on ympärivuotinen lomakeskus kuuluisan Nallikarin rannan välittömässä läheisyydessä.  Huvilojen rakentamisessa huomioitiin sekä lomailijoiden ja työmatkailijoiden tarve – jokainen huvila on kuin pieni omakotitalo, joissa voi viipyä myös pitempään.

Poiju-alueella on 24 modernia ympärivuotista huvilaa, lähinnä 4+2 hengen villoja. Kaikissa huviloissa on keittiö, ruokailutila, oma sauna, kaksi makuuhuonetta, tilava tupakeittiö oleskelutiloineen, takka ja iso terassi. Osa huviloista on paritaloja ja kaksi on yhdistettävissä jopa 8 + 4 hengelle.

Suurin villoista, Villa Kippari, sijaitsee lähimpänä rantaa ja sopii 6+2 hengelle. Villa Kipparissa on kolme kahden hengen makuuhuonetta, iso tilava olohuone, ruokailutila ja sauna. Villa Kippari sopii myös yritysten kokouksiin ja illanviettoihin.

Kaikki huvilat sijaitsevat niin, että vieraat voivat päivänvalosta sekä auringonpaisteesta terassilla läpi vuoden. Poiju Villat ovat moderneja, saaristolaistyylisiä rakennuksia. Isot ikkunat tuovat luonnon melkein sisälle.

Nallikarin Poiju Villat ihastuttavat niin kotimaisia kuin ulkomaisia matkailijoita

Nallikari Lomakylän Poiju Villat ovat saaneet todella hyvän vastaanoton sekä kotimaassa että ulkomailla. Nallikarin - tai yleensäkin koko Oulun loma-asuminen on Poiju Villojen myötä noussut aivan uuteen kastiin. Nyt Oululla on tarjota tasokasta huvila-asumista vain muutaman kilometrin päässä kaupungin keskustassa upean Nallikarin rannan välittömässä läheisyydessä.

Kiitosta ovat saaneet saaristomainen ulkoasu, tyylikäs skandinaavinen sisustus, sauna sekä iso terassi. Villan varustelussa on otettu huomioon myös asumisen helppous. Hyvin varusteltu keittiö astianpesukoneineen ja vuokraan sisältyvät liinavaatteet helpottavat asujan oleskelua. Osassa Villoista löytyy myös kaasugrilli sekä pyykinpesukone vieraiden käyttöön.

Kiitosta saa myös alueen luonto sekä vastaantosta vuokrattavat urheiluvälineet sekä talvella että kesällä. Kesällä päärakennuksen vastaanotosta vuokrataan Jopoja ja polkuautoja, talvella Fat Bikeja, lumikenkiä, hiihtovälineitä sekä potkureita.

Nallikari Lomakylä on enemmän!

Lomakylän alue on paraatipaikoilla lähinnä Nallikarin kuuluisaa rantaa ja kaikki majoitustilat ovat kävelymatkan päässä rannasta.Poiju Villojen lisäksi Nallikari Lomakylän alueelta löytyy monta hyvää vaihtoehtoa majoitukseen vuoden jokaisena päivänä.  Nallikarin lomakylän alueella sijaitsevat keltaiset perinteisemmät Pooki Lomamökit, jotka ovat myös käytössä ympäri vuoden.

Camping-alueen puolella sijaitsevat ympärivuotiset Masto Mökit sekä kesäkäytössä olevat Pollari Leirintämökit. Ympärivuotinen matkailuajoneuvoalue palveluineen sekä kesällä toimiva teltta-alue täydentävät Lomakylän kokonaisuuden.

Virtuaaliesittely Poiju Villoista löytyy täältä.

www.nallikari.fi

 

Käyttäjäarviot:
 • Kokonais arvosana 0.0 pistettä 5:stä
 • 0.0
 • 0.0
 • 0.0
 • 0.0
 • 0.0

Kommentit